Gå direkte til navigasjon Gå direkte til innhold Gå direkte til login box

Nytt

 • nyforside-16feb.jpg
  Nyhet
  Spennende debatt om migrasjon og likestilling på Litteraturhuset 17.02.2017 – Ja, migrasjon og likestilling er noe å mase om! Kvinner og jenter på flukt er ekstra sårbare for overgrep og fattigdom. Det må Norge ta innover seg i integreringsarbeidet.
 • eassi.jpg
  Nyhet
  Marren Akatsa-Bukachi 10.02.2017 Krever betingelser for bistandspenger Leder av ugandisk kvinneorganisasjon oppfordrer norske myndigheter til å stille krav om likestilling når de gir ut bistandspenger.
 • panel.jpg
  Nyhet
  Konferanse om menn og likestilling 19.01.2017 Menn er løsningen, ikke problemet Menn er en del av løsningen på likestillingsutfordringene, fremholdt Barne- og likestillingsminister Solveig Horne for en fullsatt sal på Litteraturhuset i Oslo på tirsdag.
 • neiicol.jpg
  Nyhet
  Foto: Agencia Prensa Rural 18.01.2017 FOKUS gjør en forskjell for kvinner, fred og sikkerhet Ekstern evaluering av FOKUS’ program i Colombia og Sri Lanka viser meget gode resultater.
 • ingresss.jpg
  Nyhet
  Kronprinsessen og FOKUS-sekretariatet 13.01.2017 Kronprinsessen på besøk hos FOKUS Torsdag 12. januar fikk FOKUS besøk av H. K. H. Kronprinsesse Mette-Marit, som er organisasjonens høye beskytter.
 • bein.jpg
  Kvinner Sammen
  Massegrav utenfor byen Sinjar City i Irak. 10.01.2017 Frigitt av IS, fanget av traumer Tusenvis av yezidiske kvinner ble kidnappet av terrorgruppen IS i Irak sommeren 2014. Flere av dem har greid å rømme, og de lever nå som flyktninger i den irakiske delen av Kurdistan. Det psykologi...
 • colo.jpg
  FOKUS mener
  Foto: Ben Tavener / Flickr 09.01.2017 2016: Fremskritt, tross alt! Måtte det nye bli bedre enn det forrige, skålte folk da året 2016 takket for seg. Også i avisene og på sosiale medier er 2016 blitt omtalt som et annus horribilis. Det er lenge siden verden opplevd...
 • tan.jpg
  Nyhet
  Kvinnelige ingeniører i Tanzania Foto: Ken Opprann 20.12.2016 Hva kan norsk næringsliv gjøre for kvinners menneskerettigheter i Tanzania? Flernasjonale selskaper må bli flinkere til å ivareta kvinners menneskerettigheter når de opererer utenlands, mener FOKUS.