Bli med på MC-aksjon for å stoppe vold mot kvinner!

Publisert: 19.04.2018    Redigert: 04.06.2018

Visste du at en av tre kvinner i verden blir utsatt for vold minst en gang i løpet av livet? Dette ønsker Charitybikers MC å gjøre noe med. Den 25. mai 2019 arrangeres derfor Orange Day MC i Norge.

Det vil bli kjørt MC-kortesje til Oslo fra Tønsberg, Kongsberg, Hamar, Kongsvinger, Fredrikstad for å synliggjøre problemet med vold mot kvinner. Kortesjen avsluttes med et arrangement i Oslo. Inntektene går uavkortet til FOKUS sitt arbeid mot vold mot kvinner.

Påmelding

Påmelding skjer ved at du betaler deltakeravgiften på kr. 150,- til konto 8200 06 03569 eller Vipps #19686. Når du betaler er det fint om du i meldingsfeltet skriver e-postadressen din og hvilken by du vil kjøre fra.

Samtidig ber vi deg registrere e-postadressen din i påmeldingsskjemaet under, slik at vi enkelt kan holde deg oppdatert om programmet. Eventuelle spørsmål kan sendes til biker@fokuskvinner.no.

* indicates required
Hvilken by kjører du fra?

 

Hvorfor vil vi at du skal bli med på dette?

Jo, fordi kvinner og jenter blir drept av de som står dem nærmest, og gjerningsmennene går oftest fri. Små jenter blir kjønnslemlestet og får traumer for livet. Nesten fem millioner kvinner blir solgt som sexslaver hvert eneste år, og voldtekt av kvinner brukes som våpen i krig.

Vold hindrer kvinners fulle deltakelse i samfunnet, og dette hemmer nasjoners økonomiske, politiske, sosiale og demokratiske utvikling.

Hver kvinnes historie er forskjellig, men konsekvensene er de samme. Og alle som rammes av vold, enten de er fra Norge. Mexico, Kenya eller Syria, bærer på den samme drømmen om å kunne våkne til en hverdag fri for vold. Dette ønsker Charitybikers MC og FOKUS å bidra til. Vi håper du vil bli med!

Charitybikers MC arbeider for respekt og rettferdighet. De er nøytrale og uavhengige og arbeider i hovedsak med å støtte og styrke viktige saker som forskjellige organisasjoner jobber med.

 

Endring: Arrangmentet er flyttet fra 25. august 2018 til 25. mai 2019 pga utfordringer med logistikk.

Publikasjoner

Healing Through Rituals: A Guide for Sustaining Well-being and Activism

Last ned