Gå direkte til navigasjon Gå direkte til innhold Gå direkte til login box

Nå kan DU påvirke Nordens likestillingspolitikk!

Nordisk Forum 12-15. juni

Hvordan skal Nordens fremtidige likestillingspolitikk se ut? Hvilke forslag og krav skal nåværende og fremtidige regjeringer måtte forholde seg til? Nordisk Forum ber om innspill fra deg.

09.05.2014 Av: Mette Moberg

Et foreslått sluttdokument fra Nordisk Forum er nå lansert! De 200 kvinneorganisasjonene som står som initiativtakere til Nordisk Forum har utarbeidet et utkast som andre organisasjoner og ikke-organiserte kan kommentere på.

Les dokumentet og send inn forslag og synspunkter via denne siden

Det endelige sluttdokumentet vil bli overrakt de nordiske likestillingsministrene, samt lederen av UN Women, Phumzile Mlambo-Ngcuka, under avslutningsseremonien for Nordisk Forum.

Alle organisasjoner eller enkeltindivider som arbeider med, eller bare er interesserte i likestilling, har nå mulighet til å komme med kommentarer og nye forslag til sluttdokumentet.

Publikum og deltakere på Nordisk Forum i Malmø i juni 2014 vil få ytterligere en mulighet til å få sin stemme hørt. På hvert seminar (se hovedprogrammet) på torsdag og fredag vil rapportører innhente synspunkter og konkrete forslag som vil bli gitt videre til tekstkomitéen.

En tekstkomité, bestående av representanter fra de nordiske paraplyorganisasjonene, vil fortløpende behandle forslagene og innarbeide dem i det endelige dokumentet.
For mer informasjon, ta gjerne kontakt med FOKUS på mail mm@fokuskvinner.no

 

Nordisk Forum Malmø 2014 – New Action on Women’s Rights går av stabelen i Malmø i Sverige 12.-15. juni 2014. Nordisk Forum er Nordens største møte med fokus på kvinners rettigheter og likestilling. Konferansen er Nordens oppfølging av FNs kvinnekonferanse i Beijing 1995.

200 organisasjoner fra den nordiske kvinnebevegelsen står som arrangører. Konferansen gjester verdenskjente debattører og aktivister, samt politikere og representanter fra organisasjoner, næringslivet og akademia.

 

Vil du være med? Kjøp billett her! http://nf2014.org