Gå direkte til navigasjon Gå direkte til innhold Gå direkte til login box

Pressemelding:Nedtellingen til Nordisk Forum har startet

.

Nye grep for kvinners rettigheter på Nordisk Forum i Malmø 2014. - Om nøyaktig ett år samles vi til Nordisk Forum i Malmö for å sette dagsorden på kvinners rettigheter. Nordisk Forum kommer til å bli den største nordiske likestillingskonferansen på 20 år.

14.06.2013

 

Nordisk Forum vil finne sted fra 12.-15. juni 2014 på Malmø Arena og Malmømessen i Malmø.

Forumet har fått tittelen «New Action on Women’s Rights». Målet er at minst 15 000 deltakere - aktivister, organisasjoner, politikere og andre aktører fra hele Norden - skal lykkes i å legge planer for hvordan man kan få et likestilt samfunn hvor kvinner har fulle menneskerettigheter i Norden, Europa og internasjonalt. Les mer om formålet for Nordisk Forum her.
Organisasjoner fra hele Norden er i gang med å planlegge det som kan bli Nordens største konferanse for kvinners rettigheter. Det er nedsatt arbeidsgrupper i alle de nordiske landene, og kvinneorganisasjoner planlegger seminarer og kultur på tvers av landegrensene over hele Norden, inkludert Færøyene og Grønland.

Alle som er interesserte i likestilling og kvinners rettigheter kommer til Malmö
Alle som brenner for likestilling og kvinners rettigheter skal dit. Kvinneorganisasjonene ønsker å arbeide sammen for å utvikle et likestilt samfunn hvor kvinner har fulle menneskerettigheter i Sverige, Skandinavia, Europa og internasjonalt.


For mer informasjon:
www.nf2014.org